-->

طريقة عمل مهلبية بقمر الدين الشيف نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مهلبية بقمر الدين الشيف نجلاء الشرشابى
    انهرضة هنعمل وصفة جديد ولذيذة وكلنا بنطلبها من اهلينا انهم يعملوها فى البيت وخاصة فى شهر رمضان وهية مهلبية قمر الدين تعد من اشهر الحلويات فى شهر رمضان ومفيش بيت مبيعملش قمر الدين فى رمضان سواء عصير قمر الدين او مهلبية قمر الدين بس انهرضة هنعملها بطريقة جديدة وسهله وعلى قد الايد عشان اللى هيعمل الوصفة دى الشيف نجلاء الشرشابي وعشان مطولش عليكم ونتو صيمين اسيبكم مع طريقة عمل مهلبية قمر الدين بطريقة الشيف نجلاء الشرشابى.
    مقادير مهلبية رمضان, مهلبية رمضان, حلويات رمضان, الشيف نجلاء الشرشابى, على قد الايد



    مقادير مهلبية قمر الدين

    عبوة قمر الدين
    6 كوب ماء
    كوب سكر (حسب الرغبة)
    كوب نشا
    زبيب
    جوزهند


    طريقة تحضير مهلبية قمر الدين

     يخلط قمر الدين مع الماء المغلي
     يترك ليبرد ثم يضرب في الخلاط
     يمكن أن يضاف له الماء حتى الحصول كمية الماء المطلوب
     يضاف سكر حسب الرغبة ثم خليط النشا مع القليل من الماء
     يقلب الخليط على النار حتى الغليان ويغلظ القوام
     تصب في كاسات أو سلاطين
     توضع في الثلاجة ويزين الوجه بجوز الهند والزبيب

    لو عوزين تشوفو الطريقة فيديو اضغط هنا
    - لو محتاجين حلويات رمضان على الطريقة السورية و العثمانية و التركية و الشرقية ادخل شوف الموضوع دا 
    لمشاهدة حلويات رمضان اضغط هنا
    مبروك عليكم الوصفة وبالهنا والشفا 
    مطبخ الجعان يتمنى لكم صموماً مقبولاً وافطاراً شهياً 
    لا تنسى مشاركة الموضوع مع اصحابك
    cafeit90
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر في مدونة : مطبخ الجعان | سد جوعك عندنا .

    إرسال تعليق